Breaking Bad -elokuva El Caminossa oli melkein mukana yhden sarjasta tutun hirviön haamu – olisi piinannut Jesse Pinkmania haudan takaa

21.10.2019 09:02 | Muropaketin toimitus

Breaking Bad -elokuvan käsikirjoitus on elänyt huomattavan paljon matkan varrella.

Viime viikolla kerroimme El Camino: A Breaking Bad Movie -leffan ohjaaja-käsikirjoittaja Vince Gilliganin suunnittelemasta vaihtoehtoisesta lopusta, joka olisi ollut aika hiton ahdistava. Pääosanesittäjä Aaron Paul paljasti myös että elokuvalle oli alun perin olemassa myös toinen vaihtoehtoinen loppu, joka olisi kuitenkin selittänyt asioita liikaa.

Nyt Gilligan kertoo Rolling Stonen haastattelussa muista alkuperäisistä ideoistaan ja spoilaa samalla sekä Breaking Bad -sarjan että elokuvan tapahtumia, eli lopeta lukeminen tähän jos ne ovat vielä katsomatta!


 

Yhdessä vaiheessa hän harkitsi posttraumaattisesta stressihäiriöstä kärsivän Paulin esittämän Jesse Pinkmanin näkevän kummituksia. Breaking Bad -sarjan finaalijaksossa Walter White tappaa Jessea kuukausia vankina pitäneen uusnatsiporukan johtajan Uncle Jack Welkerin (Michael Bowen). Gilligan mietti tuovansa kuolleen hahmon leffaan kiusaamaan Jesseä.

Natsipomo olisi ollut tietysti vain Jessen mielikuvituksen tuotetta, mutta Gilligan päätti silti luopua juonikuviosta.

– Mietin että Uncle Jack olisi istunut autossa pelkääjän paikalla, mollaten ja piinaten Jessea ja hokien että hän jää taatusti kiinni. Jesse taas olisi hokenut miehen olevan vain omia harhojaan, mutta Jack ei olisi silti suostunut katoamaan, Gilligan kertoo.