UUSIMMAT

Breaking Badin luoja vahvisti vihdoinkin mitä Walter Whitelle tapahtui sarjan viimeisessä jaksossa – eikä tämä varmasti yllätä ketään

09.10.2019 09:04 | Muropaketin toimitus

El Camino: A Breaking Bad Movie tulee tarjolle Netflixiin ylihuomenna 11. lokakuuta.

Jos joku ei nyt vielä tähän mennessä ole katsonut kuusi vuotta sitten loppunutta Breaking Bad -sarjaa, niin tämä juttu spoilaa sen tapahtumia.


 

Finaalijaksossa Bryan Cranstonin esittämää Walter Whitea ammuttiin, mutta hänen kuolemaansa ei näytetty. Sarjan luoja Vince Gilligan ei ole tähän mennessä suostunut kertomaan heittikö hahmo henkensä. Vaikka hänen kuolemansa oli itsestäänselvä, niin fanit ovat kehitelleet ties minkälaisia teorioita joiden mukaan Walter on edelleen hengissä.

Gilligan vieraili The Rich Eisen Show’ssa ja vastasi vihdoinkin suoraan kysymykseen Walterin kohtalosta.

– Jep, pidän Rich sinusta niin paljon, että tällä kertaa vastaan tuohon. Kyllä, Walter White on kuollut, Gilligan sanoo.

Vastaus ei kuitenkaan poista sitä mahdollisuutta etteikö Cranston olisi mukana ylihuomenna 11. lokakuuta ensi-iltansa saavassa El Camino: A Breaking Bad Movie -elokuvassa. Esimerkiksi näyttelijä Jonathan Banks kertoi viime kuussa hänen esittämänsä Mike Ehrmantrautin olevan mukana elokuvassa, vaikka hahmo kuoli sarjan viimeisellä kaudella. Leffassa lienee siis luvassa ole flashbackeja.

Muropaketin uusimmat