Uusimmat

Britannia aloittaa oman suoratoistopalvelunsa BritBox – Dome Karukoski ohjaamaan Chernobyl-tähteä minisarjassa The Beast Must Die

23.07.2020 10:04 Muropaketin toimitus

Brittien tuleva striimipalvelu BritBox julkisti alkuperäisohjelmistoaan.

ITV:n ja BBC:n luotsaama suoratoistopalvelu BritBox alkaa tuottaa alkuperäistuotantoja muiden striimipalveluiden tapaan. Ensimmäinen ohjelmistokattaus on nyt paljastettu The Hollywood Reporterin uutisen mukaan, ja se on kiinnostava myös suomalaisten kannalta.

Ohjelmistossa on muun muassa viisiosainen kostotrilleri The Beast Must Die ja sen ohjaajaksi on kiinnitetty Tolkien- ja Tom of Finland -elokuvillaan maailman tietoisuuteen noussut suomalaisohjaaja Dome Karukoski. The Beast Must Dien pääosaa esittää Chernobyl-tähti Jared Harris.

The Beast Must Dien lisäksi BritBoxin omaan ohjelmistoon tulee kaksi muuta uutta sarjaa. Yksi niistä on Trainspotting-kirjailija Irvine Welshin omaan romaaninsa pohjalta adaptoima minisarja Crime, jonka pääosassa nähdään Dougray Scott. Magpie Murders puolestaan pohjautuu Anthony Horowitzin bestselleriin.

Palveluun on tulossa myös jo aiemmin uutisoitu, kylmän sodan aikaan sijoittuva jännäri A Spy Among Friends, jonka pääosiin on kiinnitetty Damian Lewis ja Dominic West.