Bruce Campbell jätti Evil Deadin taakseen pysyvästi – näitä kuvia ei kuivin silmin katso

04.05.2018 12:41 | Muropaketin toimitus

Melkein 40 vuotta Ashia esittänyt Bruce Campbell jätti jäähyväiset.

Kuten kaikille Evil Dead -faneille on valitettavasti varmaankin jo tullut selväksi, niin Starz-kanava päätti lopettaa Ash vs Evil Dead -kauhukomediasarjan sen kolmanteen tuotantokauteen, jonka kymmenes ja viimeinen jakso nimeltään The Mettle of Man nähtiin viime maanantaina. Myöskään lisää Evil Dead -elokuvia ei ole luvassa, ei ainakaan Bruce Campbellin tähdittämiä, sillä hän päätti jäädä eläkkeelle Ashin roolista.

Kolmannen kauden loppu oli aivan passeli finaalijaksoksi, vaikka epäilemmekin vahvasti sen viimeisten kohtausten olleen kuvattu juuri siltä varalta ettei sarjaa enää jatketa. Ehkäpä tulevalta Blu-raylta ja dvd:ltä löytyy kauden vaihtoehtoinen loppu, joka olisi esitetty siinä tapauksessa jos sarja olisi saanut vielä neljännen kauden.

Oli miten oli, niin Campbell twiittasi muutaman omituisen koskettavan kuvan viimeisestä jaksosta, kiitellen Rob Tapertia ja Rick Jacobsonia laadukkaasta finaalijaksosta.

Ash vs Evil Dead -sarjan kaikki kolme kautta ovat Suomessa katsottavissa C Moressa. Kaksi ensimmäistä kautta löytyvät myös Netflixistä.

”Groovy!”

Muropaketin uusimmat