Bruce Campbell paljasti uuden Evil Dead -sankarin ja muita yksityiskohtia tulevasta elokuvasta

27.10.2020 21:00 | Muropaketin toimitus

Viides Evil Dead -elokuva on nimeltään Evil Dead Rise.

Evil Dead -elokuvien tähti ja tuottaja Bruce Campbell on paljastanut yksityiskohtia tulevasta, viidennestä Evil Dead -elokuvasta uudessa haastattelussa (Comingsoonin kautta). Campbell kertoo, että viides elokuva tulee olemaan nykyaikaan sijoittuva, ja sen nimi on Evil Dead Rise.

Alkuperäisten elokuvien pääjehu Sam Raimi on valinnut tulevan elokuvan ohjaajaksi irlantilaisen Lee Croninin, joka ohjasi ja käsikirjoitti viime vuonna julkaistun kauhuelokuvan The Hole in the Ground. Cronin myös käsikirjoittaa tulevan elokuvan.

Campbell kertoo, että he etsivät parhaillaan elokuvalle tuotantokumppania, mutta mitään ei ole vielä lyöty lukkoon. Käsikirjoitus on kuitenkin jo valmis.

”Evil Deadin pääjuttu on se, että niissä nähdään ihan tavallisia ihmisiä, jotka taistelevat lähes pysäyttämättömän pahan kanssa. Kauhu tulee siitä. Eikä se paha ole mikään kaiken osaava. Keskushahmot eivät taistele mitään sotilasta tai tiedemiestä vastaan. Heillä on vastassaan ihan perusnaapuri. Tässä elokuvassa tulee olemaan samoin. Meillä on naispuolinen sankari, joka yrittää pelastaa perheensä”, Campbell kertoo.

Ensimmäinen Evil Dead julkaistiin vuonna 1981 ohjaajanaan Sam Raimi, jonka vetovastuulla olivat myös vuonna 1987 julkaistu Evil Dead II ja vuoden 1993 Army of Darkness. Vuonna 2013 alkuperäiselle Evil Deadille tehtiin kevyt reboottaus Fede Alvarezin ohjauksessa, mikä toimii franchisen neljäntenä elokuvana. Campbellin esittämä Ash Williams seikkaili myös mainiossa tv-sarjassa Ash vs Evil Dead, jota tehtiin kolmen tuotantokauden ajan vuosina 2015-2018.

Muropaketin uusimmat