UUSIMMAT

Bruce Willis ja Dwayne ”The Rock” Johnson tähdittävät G.I. Joe: Kosto -elokuvan uusia julisteita

09.05.2012 10:06 Muropaketin toimitus

Ensimmäisessä G.I. Joe -elokuvassa ei järin tunnettuja näyttelijöitä nähty, mutta jatko-osan kanssa meininki on ihan eri. Kuten oheiset julisteet osoittavat, Dwayne Johnsonilla ja Bruce Willisillä on näkyvä rooli syksyn kynnyksellä ilmestyvässä toimintarainassa.

Elokuvassa G.I. Joe: Kosto Roadblockin (Dwayne ”The Rock” Johnson) ja Duken (Channing Tatum) tiimi ei tällä kertaa taistele vain verivihollistaan, terroristijärjestö Cobraa vastaan. Valkoiseen taloon on luikerrellut todellinen myrkkykäärme: Zartan (Arnold Vosloo) on soluttautunut hallintoon Storm Shadown (Byung-hun Lee) ja Fireflyn (Ray Stevenson) avustuksella.

Pahin uhka tulee sisältä päin, kun G.I. Joe -erikoisjoukko määrätään tuhottavaksi. Maailman kohtalo lepää ryhmän harteilla ja heidän on toimittava omillaan. On vain yksi mies johon he voivat luottaa – itse alkuperäinen G.I. Joe, kenraali Joseph Colton (Bruce Willis), eliittijoukon legendaarinen perustaja.

31. elokuuta ilmestyvä G.I. Joe: Kosto on jatko-osa vuonna 2009 ensi-iltansa saaneelle toimintaelokuvahitti G.I. Joe: Rise of the Cobralle. Elokuvan on ohjannut Jon M. Chu ja tuottanut Lorenzo di Bonaventura ja Brian Goldner. Rhett Reesen ja Paul Wernickin käsikirjoitus pohjautuu Hasbron G.I. Joe -hahmoihin.