Uusimmat

Bruce Willis pitää kökköleffojen liukuhihnan käynnissä – Uuden Breach-tieteistoimintaelokuvan traileri näyttää aivan kamalalta

12.11.2020 09:47 Muropaketin toimitus

Bruce Willis esiintyy jälleen yhdessä halpistoimintaelokuvassa.

Bruce Willisin ö-luokan toimintaleffojen perässä ei tahdo enää pysyä. Miehen neljä tuoreinta actionmäiskettä julkaistiin suoraan VOD-palveluissa ja ne kaikki keräsivät murskakritiikit. Viime vuonna ilmestyi 10 Minutes Gone sekä Trauma Center. Tämän vuoden puolella ensi-iltansa saivat Survive the Night ja Hard Kill.

Kurkatkaa vaikkapa Hard Killin ja 10 Minutes Gonen Rotten Tomatoes -prosentteja, niin saatte nauraa.

Nyt Saban Films on julkaissut trailerin ja julisteen Willisin Breach-scifi-toimintaelokuvasta, eivätkä ne lupaa kovin hyvää. Breach saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 18. joulukuuta, tietysti suoraan videovuokrauspalveluissa. Siinä nähdään Willisin lisäksi myös muun muassa Cody Kearsly, Rachel Nichols, Thomas Jane, Callan Mulvey, Kassandra Clementi, Timothy V. Murphy, Ralf Moeller ja Johnny Messner.

Breachin on ohjannut John Suits. Käsikirjoituksesta vastaavat Edward Drake ja Corey Large, joiden käsialaa on myös Cosmic Sin, joka on myös Willisin tähdittämä scifi-toiminta.

Breach-elokuvan Suomen ensi-ilta ei ole vielä selvillä.