Uusimmat

Bruce Willis tekee elokuvia vain rahan takia – mutta aina se ei haittaa

28.04.2016 07:17 Muropaketin toimitus

Nelonen esittää torstain ja perjantain välisenä yönä kello 23.55 RED 2:n.

Nimekkäillä näyttelijöillä varustetussa toimintakomediassa entinen agentti Frank Moses (Bruce Willis) joutuu keskelle sekavaa tilannetta, jossa panoksena on vaarallinen ydinase, joka uhkaa joutua vääriin käsiin. Estääkseen ydinaseen joutumisen vääriin käsiin ja pelastaakseen miljoonien hengen, Frank ja hänen kirjava tiiminsä lyövät hynttyyt yhteen vielä kerran.

Dean Parisotin ohjaaman RED 2:n pääosissa nähdään Bruce Willis, John Malkovich, Catherine Zeta-Jones, Mary-Louise Parker, Anthony Hopkins, David Thewlis, Byung Hun Lee ja Helen Mirren.

Dome.fi:n arvostelussa RED 2:sta todettiin aikoinaan mm. seuraavaa:

“Bruce Willis pääsee loistamaan eläkkeelle jääneenä Frank Mosesina. Willisin suorituksesta voi kiittää häntä paljon taitavampia, elokuvan muita näyttelijöitä. Toimintalegenda tunnusti vähän aikaa sitten, että hän tekee toimintaelokuvia nykyään vain rahan takia, mutta verrattuna vaikka Die Hardin vitososaan, on hänen näyttelijäntyönsä nyt aivan eri tasolla. Ehkä Willis ei kehtaa vetää rooliaan läpi vasurilla, kun ympärillä on kasa ammattinsa vakavasti ottavia hienoja näyttelijöitä”.