Bruce Willisiltä julkaistaan maaliskuun lopulla ripulia peräti kaksi pöntöllistä samana päivänä

09.03.2021 09:46 | Muropaketin toimitus

Bruce Willisin Cosmic Sin – ja Breach -scifi-leffat saavat ensi-iltansa samana päivänä.

Liukuhihnakäppää nykyään suoltavalta Bruce Willisiltä julkaistaan Suomessa 29. maaliskuuta kaksi uutta elokuvaa, jotka molemmat ovat scifiä. Ne kuuluvat ainakin julisteiden ja trailereiden perusteella näkemättä paskaa -osastoon. Cosmic Sin – ja Breach -leffat saavat enskarinsa tietysti vuokrauspalveluissa.

Cosmic Sin -leffan synopsis kertoo:

”Seitsemän omia teitään kulkevaa sotilasta käynnistää ennakoivan iskun hiljattain löydettyä ulkoavaruuden sivilisaatiota vastaan siinä toivossa, että vältytään tähtien väliseltä sodalta ennen kuin se alkaa.”

Ja Breachin juonikuvaus menee näin:

”Kokenut mekaanikko Clay on yksi harvoista ja valituista, jotka on pestattu valvomaan ja huoltamaan tähtienvälistä alusta, joka pakenee kuolevalta planeetta Maalta kyydissään muutama tuhat onnekasta sielua… ihmiskunnan viimeiset. Valitettavasti ihmiset eivät olekaan aluksen ainoat matkustajat: muotoaan muuttava avaruusolio on ottanut paikkansa aluksella ja sen ainoa tavoite on tappaa niin monta ihmistä kuin mahdollista. Miehistön on toimittava nopeasti ja yritettävä pysäyttää tämä uhka ennen kuin se tuhoaa kaiken mitä on jäljellä ihmiskunnasta.”

Tässä vielä elokuvien kekseliäät julisteet ja trailerit: