Uusimmat

Bryan Singer: ”Minun olisi pitänyt ohjata X-Men 3”

25.05.2016 09:20 Tatu Junni

Bryan Singer jätti X-Men 3:n eli Viimeisen kohtaamisen ohjaamatta tehdäkseen samana vuonna ilmestyneen Superman Returnsin. Pesti meni lopulta Brett Ratnerille, ja seurauksena oli monen mielestä mutanttielokuvasarjan huonoin osa.

Vuoden 2014 X-Men: Days of Future Pastilla X-ohjaajaksi palannut Singer on nyt muistellut 10 vuoden takaisia ratkaisujaan ja niiden seurauksia.

”Tykkään tehdä asiat loppuun asti. Tiedän että X-Men 3 tehtiin aika vauhdilla, enkä tehnyt sitä loppuun. Minulle jäi elokuvantekijänä sellainen olo, ettei minun olisi pitänyt jättää elokuvaa kesken”, Singer totesi Fandangon haastattelussa,

Jos Bryan Singer olisi pysynyt X-Men 3:n ohjaajana, olisi elokuvasta tullut hyvin erilainen.

”En varmaan olisi tappanut pois kaikkia niitä hahmoja, jotka kuolivat. En kuitenkaan syytä ketään siitä, että elokuva on sellainen kuin se on, en itseänikään. Olosuhteet eivät vaan sallineet minun tehdä sitä elokuvaa”.

Singerin ohjaama X-Men: Apocalypse pyörii parhaillaan elokuvateattereissa.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat