Uusimmat

Bryan Singer sai keväällä potkut Red Sonja -leffasta – Uusi ohjaaja palkattiin vihdoinkin tilalle

24.06.2019 18:00 Muropaketin toimitus

Bryan Singerin potkujen jälkeen jäädytetty Red Sonja -remake on otettu jälleen takaisin tuotantoon.

1970-luvulla julkaistun sarjakuvan pohjalta tehty uusi elokuva Red Sonjasta on ollut suunnitelmissa jo vuosikymmenen ajan. Viimeisimmäksi elokuvan ohjaajaksi oli kiinnitettynä Bryan Singer, joka kuitenkin sai tehtävästä potkut sen jälkeen, kun häntä kohtaan nostettiin useita seksuaalista häirintää koskevia syytteitä.

Vaikka Singer on kiistänyt syytteet, on päätös ymmärrettävä – kertoohan Red Sonja kostoretkellä olevasta naisesta, jonka taustalla on myös seksuaalista väkivaltaa.

Singerin jälkeen jäädytetty remake on nyt saanut uuden ohjaaja-käsikirjoittajan Amazonilla nähtävästä tv-sarjasta Transparent. Jill Soloway astuu Bryan Singerin tilalle, kertoo Deadline.

Soloway on projektista innoissaan: “En voi odottaa päästäkseni kertomaan Red Sonjan tarinaa. On todellinen taiteilijan unelma päästä tutkimaan näin voimallista mytologiaa ja kehittämään sitä, mitä tarkoittaa olla sankaritar.”

Red Sonjan roolia esitti Brigitte Nielsen vuonna 1985. Uuden elokuvan käsikirjoitus lähtee nyt työstöön ja sen jälkeen siihen aletaan etsiä näyttelijäkaartia. Julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.