Uusimmat

Bryan Singerin joululahja faneille: X-Menin klassikkopahis Tuho valkokankaalle vuonna 2016

06.12.2013 09:33 Muropaketin toimitus

Tuhon aika

Asiasta huhuttiin pitkään, mutta nyt sille on saatu virallinen vahvistus: Tuho on tulossa!

Ryhmä-X:n klassisimpiin vihollisiin lukeutuva ikiaikainen pahis Apocalypse eli Tuho saapuu kiusaamaan mutanttisankareita valkokankaalle.

Ohjaaja Bryan Singer päivitti viime yönä Suomen aikaa Twitteriin seuraavan viestin:

”#Xmen #Apocalypse 2016!”

Eikä siinä vielä kaikki. Pian Singerin viestin jälkeen Exhibitor Relations lisäsi:

”No stopping the X-Men franchise. Fox’s X-MEN: APOCALYPSE will drop May 27, 2016.”

Seuraava X-Men-elokuva on toukokuussa 2014 ilmestyvä X-Men: Days of Future Past. Se sisältää aikamatkailua, joka on oleellinen osa myös Tuhon ajan tarinaa. Voisiko olla, että mutanttisankarit sössivät Vahti-robottien uhkaa torjuessaan aika-avaruusjatkumon ja sen seurauksena Tuho pääsee planeettamme hallitsijaksi?

20th Century Fox ei ole vielä vahvistanut väitteitä tai paljastanut yksityiskohtia elokuvasta, mutta mitä ilmeisimmin Tuho tosiaan on tulossa. Epävarmempaa on, aikooko Fox todellakin toteuttaa 1990-luvun puolivälin Age of Apocalypse – Tuhon aika -tarinan valkokankaalla ja ohjaako Bryan Singer vielä neljännenkin X-elokuvansa. Ehkä Tuho vain toimii elokuvan pahiksena eikä vaihtoehtoisen aikavirran despoottina?

Suomessa Tuhon aika ja siihen johtaneet tapahtumat nähtiin vahvasti leikeltyinä Ryhmä-X:ssä, Sarjakuvalehdessä ja Mega-Marvelissa vuosina 1996-1997.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Collider