Uusimmat

Cable oli melkein mukana Deadpoolissa: ”Olisi varastanut show’n Ryan Reynoldsilta”

02.05.2016 14:52 Tatu Junni

Ryhmä-X-sarjakuvista tuttu Cable on mukana Deadpool 2:ssa, mutta hahmo melkein nähtiin jo ensimmäisessä elokuvassa.

Deadpoolin yhdessä Fabian Niciezan kanssa luonut piirtäjä-käsikirjoittaja Rob Liefeld on kertonut Inversen haastattelussa kannustaneensa elokuvantekijöitä pitämään Cablen poissa helmikuussa ensi-iltansa saaneesta elokuvasta:

”Puolet meistä oli sitä mieltä, että Cablen pitäisi olla mukana. Tunsin hänen hengityksensä niskassani. Sanoin kuitenkin, että pidetään Cable pois ensimmäisestä elokuvasta. Jos hän tulee mukaan myöhemmin, hienoa. Deadpool on Ryanin [Reynolds] paikka loistaa. Cable olisi mielestäni toiminut sitä vastaan”.

Rob Liefeld lisäsi vielä, että vasta tapaamisen jälkeen hän tajusi torpanneensa luomansa hahmonsa esiintymisen valkokankaalla.

Deadpoolin jatko-osan ensi-illan ajankohdasta ei ole vielä tietoa. Elokuvan kuitenkin otaksutaan ilmestyvän joko syksyllä 2017 tai keväällä 2018.

Cable & Deadpool

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat