Uusimmat

Captain America: Civil Warin ja Avengers: Infinity Warin välillä on kulunut yllättävän pitkä aika

16.03.2018 13:20 Muropaketin toimitus

Huhtikuun lopussa tuleva Avengers: Infinity War sijoittuu kahden vuoden päähän Captain America: Civil Warin tapahtumista, mutta on myös suoraa jatkoa tuolle parin vuoden takaiselle elokuvalle.

Marvel Studioilta on kestänyt kymmenen vuotta päästä siihen pisteeseen, missä nyt tulevan, koko tarinan huipentumana nähtävän Avengers: Infinity Warin alussa ollaan.

Vaikka viimeisin elokuvateattereihin tullut Marvel-elokuva oli Black Panther, Infinity Warin tapahtumien osalta joudutaan matkaamaan parin vuoden taakse. Edelliseen viralliseen Avengers-elokuvaan (Age of Ultron) asti ei tarvitse kuitenkaan katsoa. Vuonna 2016 julkaistua Captain America: Civil Waria pidetään nimittäin suuren hahmogalleriansa vuoksi tietyllä tapaa osana Avengers 2,5.

Tätä vahvistaa myös se, että huhtikuun lopussa tulossa olevan Infinity Warin kerrotaan olevan suoraa jatkoa juuri Civil Warille.

Slashfilmin uutisessa elokuvan toinen ohjaaja Anthony Russo kertoo Infinity Warin olevan “suoraa ja luonnollista seurausta Civil Warin lopun tapahtumille”. Hän lisää:

“Kun astuimme MCU:n sisälle tarinankertojiksi, ja nappasimme Winter Soldierin tarinan kerrottavaksemme, olemme kantaneet tätä samaa punaista tarinalankaa siitä lähtien. Meille tämä elokuva on hyvin paljon sitä, miten siirrymme eteenpäin Civil Warista ja mitä tapahtuu Avengersin jakautumisen vuoksi ja miten se heihin vaikuttaa. Mitä se tarkoittaa, kun suurin heidän koskaan kohtaamansa vaara uhkaa ja he ovat sellaisessa, jakautuneessa kunnossa.”

Avengers: Infinity War saa Suomen ensi-iltansa 25. huhtikuuta.