UUSIMMAT

Captain America näyttää julisteessa MGS:n Snakelta – Tämä fanitaidekuva tekee unelmasta totta

26.07.2017 20:45 | Muropaketin toimitus

Chris Evansin esittämä Captain America näyttää fanien mukaan uudessa Avengers-julisteessa Solid Snakelta. Muuan fani tekikin komean tribuutin Metal Gear Solid -fanien iloksi.

Kuten aiemmin kerroimme, Avengers: Infinity Warista julkaistiin San Diegon Comic Conissa uusia julisteita, joissa Chris Evansin esittämä Captain America nähdään ensi kertaa parrakkaana. Tämä oli uutta Marvel-leffojen ystäville, mutta Metal Gear Solid -pelisarjan ystävät näkivät kuvassa jotain tuttua.

Parrakas Captain America näyttää kieltämättä kovasti MGS-sarjan sankarilta Snakelta. VG24/7 raportoikin, että Twitter-käyttäjä BossLogic päätti tehdä MGS-fanien unelmista totta ja editoi Captain American julistekuvasta MGS-elokuvan julisteen. Kuvan näet upotettuna alta.

VG24/7 ja BossLogic sanovat Captain American näyttävän Solid Snakelta, mutta Solid Snakella oli itseasiassa parta ainoastaan MGS 2:ssa (2001) ja sittenkin kovin hillitty. Tuuheine partoineen Evansin hahmo muistuttaa enemmän Big Bossia, eli ”alkuperäistä” Snakea, joka nähtiin muun muassa Metal Gear Solid 3:ssa (2004) ja MGS V:ssä (2015).

Metal Gear Solidin elokuvaoikeudet on myyty aikoja sitten, mutta valmista elokuvaa ei MGS:stä ole vieläkään saatu aikaiseksi. Viimeksi asiasta on uutisoitu alkuvuodesta, kun Collider kertoi Kong: Pääkallosaaresta tunnetun Jordan Vogt-Robertsin olevan kiinnitetty elokuvan ohjaajaksi.