UUSIMMAT

Captain Marvelin piti olla mukana jo Avengers: Age of Ultronissa – Nyt kohtaus vihdoinkin julkaistaan

18.11.2019 10:06 | Muropaketin toimitus

Marvelin Infinity Saga -boksin lisämateriaaleissa paljastetaan, että Carol Danversin oli alun perin määrä olla mukana jo Avengers: Age of Ultronissa.

Marvel Studios esitteli Brie Larsonin esittämän Captain Marvelin vasta vuonna 2019, mutta alun perin hahmoa suunniteltiin mukaan supersankariuniversumiin jo vuonna 2015 julkaistussa Avengers: Age of Ultronissa. Asiasta kyllä huhuttiin jo Age of Ultronin julkaisun aikaan, mutta nyt se on Comicbook.comin mukaan vahvistettu Infinity Saga -boksin lisämateriaaleissa.

Captain Marvel oli mukana kuvatussa kohtauksessa, mistä hahmoa esittänyt varanäyttelijä (Larson ei ollut tuolloin vielä kiinnitetty rooliin) poistettiin valmiissa elokuvassa digitaalisesti.

Marvelin pomo Kevin Feige on kommentoinut, ettei Captain Marvelin tuonti universumiin mukaan tuossa vaiheessa olisi ollut järkevää hahmon kannalta: “Captain Marvel oli mukana käsikirjoitusluonnoksessa. Mutta mielestäni olisi ollut hahmolle karhunpalvelus esitellä hänet yleisölle valmiina ja puvussaan osana Avengersia, kun 99 % yleisöstä olisi miettinyt, että kukas tuo on.”

Captain Marvel was originally going to appear in Avengers Age of Ultron. From the Infinity Saga Box Set. from r/marvelstudios