UUSIMMAT

Castle Rock -kauhusarjan tuore traileri vilisee viittauksia Stephen Kingin teoksiin

11.07.2018 10:41 | Muropaketin toimitus

Stephen Kingin ja J.J. Abramsin uusi sarja sijoittuu Kingin kirjoista tuttuun Castle Rockin kaupunkiin.

Hulun tuottamasta Castle Rock -kauhusarjasta on julkaistu uusi traileri, josta kirjailija Stephen Kingin fanit löytävät loputtoman määrän viittauksia miehen teoksiin. Se onkin koko sarjan juju, sillä useissa Kingin kirjoissa tapahtumapaikkana olleen Castle Rockin kaupungin mukaan nimetty sarja sotkee yhteen vähän sitä sun tätä King-universumista löytyvää.

Castle Rockin kuvaillaan sekoittavan Kingin kirjoista tutulla tyylillä kauhumytologiaa ihmisten arkeen ja henkilökohtaiseen elämään, ja esittävän hyvän ja pahan, valon ja pimeyden taiston.

Sarjan pääosissa nähdään André Holland, Melanie Lynskey, Sissy Spacek, Bill Skarsgård, Jane Levy ja Scott Glenn, joista osa on tuttuja jo aiemmista King-tuotannoista. Kymmenestä jaksosta koostuvan ensimmäisen kauden vastaavina tuottajina toimivat J.J. Abrams, Ben Stephenson ja Liz Glotzer.

Castle Rock saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 25. heinäkuuta, mutta sarjan saapumisesta Suomeen ole vielä tietoa. Veikkaamme tämän kuitenkin ilmestyvän hyvinkin pian johonkin suoratoistopalveluun.