UUSIMMAT

Charlie Cox kommentoi paluutaan Daredevilin rooliin: “Muutoksia on tulossa joka tapauksessa”

21.10.2021 09:19 | Muropaketin toimitus

Charlie Cox kommentoi mahdollista paluutaan Daredevilin rooliin kierrellen ja kaarrellen.

Alkuvuodesta asti kiertäneet huhut kertovat Netflixin Daredevil-sarjassa pääosaa esittäneen Charlie Coxin palaavaan rooliin Spider-Man: No Way Home -elokuvassa. Viimeisten huhujen mukaan hänet nähdään marraskuussa alkavassa Hawkey-sarjassa.

Nyt näyttelijä itse kommentoi asiaa kierrellen ja kaarrellen SiriusXM:n haastattelussa. Cox tietää fanien toivovan hänen paluutaan, mutta kehottaa samalla varovaisuuteen.

– Jos esittäisin taas Daredeviliä, niin Netflix-sarjan tapahtumat varmaankin unohdettaisiin. Muutoksia on tulossa joka tapauksessa – jotkut jutut olisivat tuttuja sarjasta tai ehkä roolissa nähdään joku muu ja hahmo rebootataan, Cox sanoo.

– Mutta täytyy varoa mitä toivoo. Jos palaan, niin homma ei ehkä toimi yhtä hyvin kuin aiemmin. Katsotaan mitä tapahtuu. Olen joka tapauksessa ylpeä siitä mitä sain tehdä sarjassa, hän jatkaa.

Netflix esitti Daredevil-sarjaa kolmen tuotantokauden verran. Vuonna 2015 alkanut sarja sai kirvestä kalloon vuonna 2018, kuten kaikki muutkin Netflixin Marvel-sarjat.