UUSIMMAT

Chernobylin luojalla on vahva viesti kaikille, jotka aikovat vierailla HBO:n hittisarjan kolkoissa maisemissa

14.06.2019 08:44 | Muropaketin toimitus | 1

Osa katastrofialueella vierailevista ihmisistä ei osaa käyttäytyä.

Kevään hittisarja Chernobylin luoja Craig Mazin muistuttaa Twitter-tilillään katastrofialueella vierailevia turisteja käytöstavoista.

CNN:n mukaan alueella vierailevien turistien määrä on kasvanut huomattavasti sarjan myötä. Esimerkiksi SoloEast-nimisen lafkan asiakasmäärä nousi hetkessä noin 35 prosenttia. Valitettavasti  Tšernobyliin ja Prypjatin kaupunkiin matkaavien ihmisten joukossa on typeryksiä, joilla ei tunnu olevan käytöstapoja lainkaan. Instagramista löytyy vaikka kuinka paljon poseerauskuvia, jotka ovat täysin mauttomia.

– Se on upeaa että Chernobyl-sarjan myötä turistien määrä on kasvanut. Olen kuitenkin nähnyt netissä kiertävät valokuvat. Koittakaa muistaa, että kyseessä on paikka jossa tapahtui hirvittävä tragedia ja kunnioittakaa niitä jotka kuolivat ja kärsivät, Mazin kirjoittaa.

Chernobyl-sarjan kaikki viisi jaksoa ovat nyt katsottavissa HBO Nordicissa. Muropaketin arviossa sarja sai syystäkin kehut:

Arvostelu: Ydinvoimalaonnettomuudesta kertova HBO:n Chernobyl on kevään parhaita uutuussarjoja

Instagrammissa meno näyttää valitettavasti tältä:

Keskustelu

Tapahtuu hirvittävä tragedia on hyvä nimi elokuvalle, jonka tekemisen voi aloittaa jo nyt.

Olkiluoto 3 – Tapahtuu hirvittävä tragedia on slow-motion-to-disaster -genren realitya, jossa on hyvät pohjat (Areva, ranskalaisuus, mureneva betoni, päälauhdutusputken bitumilla vaimennettu tärinä, ohjelmistosekasotkut laitoksen ohjauksessa).

Nyt kannattaa asentaa satoja Ultra HD -kameroita puihin ja droneihin laitoksen käynnistämiseen asti, ja siitä pieni aika eteenpäin. Live-kuva on Tshernoa parempaa suoraan kuvattuna.

Tässä: Ydinlaskeumataidetta.

Muropaketin uusimmat