Chris Evans ei esitä enää Kapteeni Amerikkaa Marvel Studiosin elokuvissa

26.08.2016 07:16 | Tatu Junni

Captain America: Civil Warin lopussa Kapteeni Amerikan status quo meni reippaalla tavalla uusiksi. Nyt ohjaaja Joe Russo on paljastanut, että koko hahmo poistui takavasemmalle.

Vetäkää kuitenkin henkeä, Chris Evansin ystävät; Steve Rogers ei ole katoamassa mihinkään.

”Ajattelen asian niin, että kun Steve Rogers tiputti Kapteeni Amerikan kilven, hän luopui samalla siitä identiteetistä. Steve myönsi vihdoinkin, että Kapteeni Amerikkana toimiminen oli ristiriidassa hänen tekemisensä henkilökohtaisten päätösten kanssa”, Russo selitti The Huffington Postille.

Myös sarjakuvissa Steve Rogers on luopunut Kapteeni Amerikan kilvestä aikoinaan ryhtyäkseen Nomadiksi. Loppujen lopuksi mies kuitenkin korjasi taas asenteitaan ja veti siipimaskin kasvoilleen. Nähtäväksi jää, aiotaanko tätä asetelmaa kierrättää Avengers: Infinity Warissa vuonna 2018.

Mahdollista on myös se, että joku muu sankari ottaa Kapteeni Amerikan kilven kantaakseen. Sarjakuvarintamalla Kapteeni Amerikkana ovat toimineet myös Sam Wilson ja Bucky Barnes, jotka molemmat on jo esitelty Marvel Studiosin elokuvissa (Haukka ja Talvisotilas).

Captain America: Civil War julkaistaan dvd:llä ja blu-raylla lokakuussa.

Nomad

Muropaketin uusimmat