Christopher Mintz-Plasse: ”Ensi vuonna ilmestyvässä Kick-Ass 2:ssa ei raiskata”

17.07.2012 08:40 | Muropaketin toimitus

Kick-Ass

Kick-Ass-sarjakuvafilmatisoinnin jatko-osan kuvaukset alkavat ensi syksynä. San Diegon Comic-Conissa uutta ParaNorman-elokuvaansa mainostanut Christopher ”Red Mist” Mintz-Plasse kertoi, mitä projektille kuuluu.

”Se on hyvin synkkä. Loppupuolella se on kuin ’Warriors’ kohtaisi ’Kick-Assin’. Kick-Assilla on joukko supersankareita ja minulla joukko rikollisia. Se on… valtava. Valtava”, Mintz-Plasse hehkutti elokuvaa. Kick-Ass 2 pohjautuu Mark Millarin ja John Romita Jr.:n sarjakuvaan ja on suora jatko-osa ensimmäiselle elokuvalle.

Kick-Ass 2 pysyy uskollisena lähdemateriaalille, mutta yksi oleellinen ero siinä on. ”Siitä poistettiin yksi asia, luojan kiitos. Hahmoni raiskaa tytön sarjakuvassa. Elokuvassa sen tilalla on hauska… No, en halua pilata sitä paljastamalla. Raiskausta ei kuitenkaan ole”, Mintz-Plasse totesi. Sarjakuvassa Red Mist raiskaa kumppaneidensa kanssa Kick-Assin ihastuksen Katie Deauxman osana kostoretkeään.

Jeff Eadlow’n ohjaama Kick-Ass 2 saa ensi-iltansa vuoden 2013 aikana. Elokuvan pääosissa nähdään Mintz-Plassen ohella todennäköisesti ainakin Aaron Johnson ja Chloë Grace Moretz.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: HitFlix