Christopher Robin -traileri: Ewan McGregor tähdittää hyvin erilaista Nalle Puh -elokuvaa

07.03.2018 11:21 Muropaketin toimitus

Disney jatkaa klassikkopiirrettyjensä muokkaamista näytellyiksi elokuviksi.

Walt Disney Pictures on julkaissut ensimmäisen trailerin ja julisteen Christopher Robin -elokuvasta, jonka pääosassa nähdään Ewan McGregor aikuiseksi kasvaneena Christopher Robinina, eli Risto Reippaana. Elokuva jatkaa Disneyn elokuvasarjaa, jossa klassikkopiirretyistä tehdään näytellyt versiot. Aiemmin saman käsittelyn ovat saaneet esimerkiksi Viidakkokirja ja Kaunotar ja hirviö.

Christopher Robinissa päähenkilö ei ole aikuiseksi kasvettuaan enää se sama seikkailunhaluinen poika kuin lapsena. Nyt hänen lapsuudenystävänsä Puolen hehtaarin metsästä yrittävät auttaa häntä löytämään sisältään hyväntahtoisen ja leikkisän pojan.

McGregorin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Hayley Atwell, Bronte Carmichael ja Mark Gatiss. Nalle Puhin ääninäyttelijänä toimii Jim Cummings, ja muille otuksille ääntään lainaavat Chris O’Dowd, Brad Garrett, Toby Jones, Nick Mohammed, Peter Capaldi ja Sophie Okonedo.

Christopher Robinin on ohjannut Marc Forster ja käsikirjoituksesta vastaavat Alex Ross Perry ja Allison Schroeder. Nalle Puh on tietysti alun perin englantilaisen kirjailija A. A. Milnen luoma satuhahmo.

Elokuvan ensi-ilta on elokuussa.