Clint Eastwood, 91, kommentoi ikääntymistään: “Mitä sitten vaikka en näytä samalta kuin 20-vuotiaana?”

14.09.2021 09:11 Muropaketin toimitus

Clint Eastwoodin Cry Macho -elokuva saa ensi-iltansa tällä viikolla.

91-vuotias Clint Eastwood ei hidasta tahtiaan edes koronaviruspandemian keskellä. Tämän viikon perjantaina Yhdysvalloissa saa ensi-iltansa hänen ohjaamansa Cry Macho -elokuva, jossa legenda näyttelee myös pääosaroolin.

Eastwood promoaa leffaansa Los Angeles Timesin pitkässä haastattelussa, jossa hän myös pohtii pitkää uraansa, ikääntymistään ja sitä kuinka bisnes on muuttunut, mutta hän ei.

– En enää näytä samalta kuin 20-vuotiaana, mutta mitä sitten? Se tarkoittaa vain sitä, että voin näytellä useampia kiinnostavia hahmoja, Eastwood sanoo.

Cry Macho -elokuva perustuu N. Richard Nashin vuonna 1975 julkaistuun kirjaan, jonka pohjalta Nick Schneck ja kirjailija itse ovat rustanneet käsikirjoituksen. Eastwood aikoi tehdä elokuvan jo vuonna 1988, mutta tuolloin sen edelle kiilasi The Dead Pool -leffa, eli Likainen Harry ja murhapooli. Hän oli tuolloin myös omasta mielestään liian nuori rooliin.

Cry Macho tulee Yhdysvalloissa tarjolle sekä teattereihin että HBO Max -suoratoistopalveluun. Eastwood ei ole suoratoistojulkaisusta kovin innoissaan.

– Miten se muka voi toimia lainkaan? Minulla ei ole mitään käsitystä, hän sanoo.

Cry Machon Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa.