Clint Eastwood täytti toukokuussa 90 vuotta, eikä ehdi eläkkeelle vieläkään: Vuosikymmeniä kaavailtu elokuva toteutuu vihdoinkin?

05.10.2020 09:29 | Muropaketin toimitus

Clint Eastwood aikoo tehdä Cry Macho -elokuvan koronaviruspandemiasta huolimatta.

Deadline kertoo Clint Eastwoodin ohjaavan, tuottavan ja toimivan näyttelijänä Cry Macho -seikkailudraamassa, jonka hän tekee tuttuun tyylinsä pikavauhtia Warner Bros. -studiolle.

Elokuva perustuu N. Richard Nashin vuonna 1975 julkaistuun kirjaan, jonka pohjalta Nick Schneck ja kirjailija itse ovat rustanneet käsikirjoituksen. Eastwood aikoi tehdä elokuvan jo vuonna 1988, mutta tuolloin sen edelle kiilasi The Dead Pool -leffa, eli Likainen Harry ja murhapooli.

Toukokuussa 90 vuotta täyttänyt Eastwood tunnetaan nopeista kuvausaikatauluistaan, sillä hän on yleensä tyytyväinen kohtauksiin jo parin oton jälkeen. Cry Machon muut näyttelijät tai ensi-ilta eivät ole vielä selvillä.

Viime vuonna ensi-iltansa sai Eastwoodin ohjaama Richard Jewell -elokuva. Sitä ennen vuonna 2018 ilmestyi The Mule, jossa hän näytteli myös pääosaa. Tuorein todella loistava Eastwood-elokuva on vuoden 2016 Sully. Niiden arviot löydät näiden linkkien takaa:

Arvostelu: 86-vuotiaan Clint Eastwoodin Sully on takuuvarmaa laatua

Arvostelu: Clint Eastwoodin ohjaama Richard Jewell -elokuva on teknisesti loistava, mutta käyttää kerronnassaan kyseenalaisia keinoja

Arvostelu: Clint Eastwoodin ohjaama ja tähdittämä The Mule aiheuttaa lähinnä myötähäpeää

Muropaketin uusimmat