Clint Eastwood ei ymmärrä rasismihysteriaa: ”Kukaan ei jaksa enää tätä nuoleskelua”

05.08.2016 08:32 | Tatu Junni

Ohjaaja-näyttelijä Clint Eastwood ei siedä tapaa, jolla media retostelee Yhdysvaltain republikaanien presidenttiehdokas Donald Trumpin sanomisilla.

”Koettakaa nyt vittu päästä niistä jo yli”, Eastwood tuskaili Trumpin ”rasistisista sanomisista” tuoreessa haastattelussaan Esquire-lehden kanssa.

Samaan hengenvetoon 86-vuotias Hollywoodin veteraani totesi, että jos hänen pitää valita Hillary Clintonin ja Donald Trumpin väliltä, ääni menee Trumpille:

”Trump on oikeilla jäljillä, koska salaisesti kaikki ovat kypsyneet vallalla olevaan poliittiseen korrektiuteen ja nuoleskeluun. Elämme nuoleskelusukupolven keskellä. Kaikki kävelevät nyt munankuorilla. Ihmiset syyttävät toisia rasisteiksi ja sellaista. Kun minä olin nuori, eivät nuo samat asiat olleet mitenkään rasistisia”.

Clint Eastwood siis kaipaa aikoja, jolloin ”neekerinsuukkoja” sai vielä kutsua alkuperäisellä nimellään, eikä sitä oltu vaihdettu ”Brunbergin suukoiksi”.

Tyypillistä vanhan jäärän puhinaa, voisi joku sanoa.

Mitä Donald Trumpiin tulee, ei poliitikoksi halajava liikemies ole Clint Eastwoodin unelmaehdokas, mutta kerää silti mieheltä kiitosta.

”Trump sanoo mitä mieleen tulee. Joskus se ei ole hyvä. Ja joskus se on… Meinaan, voin nähdä mitä hän ajaa takaa, mutta en aina ole samaa mieltä siitä”.

Yhdysvaltain presidentinvaalit järjestetään marraskuussa.

Keskustelu

En näemmä ole ainoa, joka on vittuuntunut koko touhuun. Ihmisltä tuntuu kadonneen järki kokonaan ja ääneen päästetään ne, jotka joskus olivat kylähulluja, ja jollaisina näitä tulisikin kohdella.

Tuskin oli mistään neekerinpusuista tuossa kommentissa kyse. En ole itsekään mikään Trumpin kannattaja, mutta ärsyttää ihan suunnattomasti miten tuosta rasismi-, naisviha-, yms., -huutelusta on tullut mukamas jollain tavalla varteenotettavia argumentteja.

Trump voi olla rasisti/fasisti/sovinisti ihan niin paljon kuin haluaa, mutta jotain faktapohjaista kritiikkiä kaivataan kipeästi, koska kuten on viime vuosina nähty, tuo mustamaalaus ei enää tehoa. Ihmiset ovat kyllästyneet siihen, että lyödään vain leimoja ja unohdetaan järki keskustelusta.

Trump on nimenomaan protesti tätä kulttuuria vastaan ja vasemmisto on älyllisellä laiskuudellaan mahdollistanut Trumpin ja jonkinlaisen uusoikeistolaisuuden nousun Amerikassa. Vasemmiston jos kenen kannattaa nyt kuunnella Clint-papan ”puhinaa” tarkalla korvalla. On oikeasti syytä huolestua, jos Milo Yiannopoulokset, Steven Crowderit ja mitkä lie Gavin McInnesit alkavat vaikuttaa vasemmiston rinnalla ihan fiksulta sakilta vaikkei heidän kanssaan edes olisi samaa mieltä.

Muropaketin uusimmat