Clownado-traileri: Klovnipyörremyrsky kylvää kauhua älyvapaassa ja verisessä halpiskauhistelussa

13.05.2019 10:37 | Muropaketin toimitus

Haihurrikaani ei riittänyt, nyt tulee pellehurrikaani.

Wild Eye Releasing on julkaissut uuden trailerin ja julisteen Todd Sheetsin ohjaamasta ja käsikirjoittamasta verisestä Clownado-halpiskauhuhassuttelusta.

– Ideana oli tehdy hiton hyvä ja pelottava splatter-elokuva, joka on jotain aivan uutta ja omaperäistä, tuntuen samalla tutulta, sanoo ohjaaja Sheets.

– Clownadossa on samaa fiilistä kuin rakastamissamme kauhuelokuvissa kuten Evil Dead, Braindead, Bad Taste ja Texas Chainsaw Massacre, hän jatkaa.

Niin, aivan taatusti on. Leffan synopsista on ehkä turha lähteä suomentamaan, sillä se toimii paljon paremmin englanniksi:

”Cursed demonic circus clowns set out on a vengeful massacre using tornadoes. A stripper, Elvis impersonator, truck driver, teen runaway, and a dude get caught in the supernatural battle between femme fatale and the boss clown from hell.”

Elokuvassa esiintyy Linnea Quigleyn (Return of the Living Dead) lisäksi joitain tyyppejä nimiltään Eileen Dietz, John O’Hara, Rachel Lagen ja Dilynn Fawn Harvey.

Clownadon ensi-ilta on Yhdysvalloissa kesällä, ja eiköhän tämä roska löydy melko pian myös jostain suomalaisesta suoratoisto- tai VOD-palvelusta.

Muropaketin uusimmat