Uusimmat

Colin Farrellilta jälleen vinksahtanut trilleri: The Lobster -ohjaajan The Killing of a Sacred Deer nähdään R&A:ssa

06.09.2017 16:55 Muropaketin toimitus

Kaksi vuotta sitten kreikkalainen Yorgos Lanthimos hurmasi Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalin yleisön vinksahtaneella draamakomediallaan The Lobster. Tämän vuoden R&A:han ohjaaja palaa tuoreella erikoisuudellaan The Killing of a Sacred Deer.

Cannesin elokuvajuhlilla kuluvana vuonna käsikirjoituksestaan palkittu The Killing of a Sacred Deer on Yorgos Lanthimosin edellisen elokuvan tapaan sekoitus psykologista draamatrilleriä ja komediaa.

Elokuvassa Steven (jo The Lobsterissa Lanthimosin kanssa ansiokasta yhteistyötä tehnyt Colin Farrell) on taitava sydänkirurgi, joka on naimisissa arvostetun silmälääkärin (Nicole Kidman) kanssa. Varakkaalla pariskunnalla on kaksi teini-ikäistä lasta. Steven saa potilaakseen 16-vuotiaan isättömän Martinin (Barry Keoghan) ja ottaa tämän siipiensä suojaan.

Salaperäisellä nuorukaisella on kuitenkin salaisuus. Kun Steven esittelee pojan perheelleen, tapahtumat saavat synkän käänteen ja perheen elämä kääntyy ylösalaisin. Lopulta Steven on vähällä menettää kaiken ja joutuu tekemään kauhean uhrauksen…

The Killing of a Sacred Deer saa laajemman levityksen Suomen valkokankailla R&A:n jälkeen. Elokuvan ensi-ilta on 3. marraskuuta.