Uusimmat

Collider: Marvel Studios toteuttaa vihdoinkin kauan puhutun supersankarielokuvansa

13.08.2014 08:10 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/s/f/editor/images/inhumans580klfkfk.jpg

Collider-sivusto on vahvistanut huhut, joiden mukaan Marvel Studios aikoo vihdoinkin toteuttaa Inhumans-elokuvansa.

Inhumans eli Epäinhimilliset on supervoimainen avaruusrotu, jotka Stan Lee ja Jack Kirby loivat 60-luvun alkupuolella. Hahmoilla on keskenään erilaisia voimia, mikä tekee heistä eräänlaisen vara-Ryhmä-X:n.

Luotettavaksi katsotun Colliderin mukaan Marvel on jo kiinnittänyt Joe Robert Colen käsikirjoittamaan Inhumans-elokuvan, jonka pitäisi saapua elokuvateattereihin kuluvan vuosikymmenen aikana. Luvassa on tiettävästi laajempikin elokuvasarja, joka nivoutuu yhteen muiden Marvel-leffojen kanssa. Yksityiskohtaisempaa tietoa sivustolla ei kuitenkaan ole tässä vaiheessa tarjota.

Aikaisemmin tällä viikolla Guardians of the Galaxyssa Groot-humanoidia ääninäyttelevä Vin Diesel ehti jo vihjailla Inhumansin suuntaan.

Vin Diesel

Vinillä ja Marvelilla on tunnetusti lämpimät välit, joten nähtäväksi jää, päätyykö toimintatähti vaikkapa Epäinhimillisten johtajan, Black Boltin rooliin. Guardians of the Galaxysta on kehittymässä yksi kesäkauden 2014 isoimmista hiteistä, joten eipä ihme, että Marvel Studios haluaa jatkaa seikkailuja avaruudessa tulevaisuudessakin.

Niin, Epäinhimilliset ovat asuneet sarjakuvatarinoissaan muun muassa Kuussa. Tietenkin.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Collider

[Uutista päivitetty 13.8. klo 19.10 Epäinhimillisten voimien ja asuinsijan osalta.]