Uusimmat

Comic-Con 2015: Paljastiko Hugh Jackman juuri Wolverine 3:n tarinan? [video]

13.07.2015 10:07 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/thwwolverinefirstpromo2029.jpg

Näyttelijä vihjaili viimeisen Wolverine-elokuvan perustuvan yhteen kynsiniekan viime vuosien parhaista sarjakuvaseikkailuista.

Hugh Jackman aloitti yhden Comic-Con-viikonlopun odotetuimmista paneleista, eli tietysti X-Men: Apocalypsen keskustelutilaisuuden.

Näyttelijä toisti jo aiemmin uutisoidun tiedon siitä, että seuraava Wolverine-elokuva on hänen viimeinen esiintymisensä kynsiniekan roolissa. 

Sen jälkeen herra möläyttää jotain, joka saa ainakin Dome.fi:m sarjisnörtit kuolaamaan:

– Minulla on teille kolme sanaa: Old Man Logan.

Jos Wolverinen kolmas sooloseikkailu todellakin perustuu Mark Millarin ja Steven McNivenin upeaan Old Man Logan -sarjakuvaan, niin lähdemateriaalia olisi pakko muokata reippaasti.

Keskenään lisääntyneet punaniska-Hulkit ja Tyrannosaurus rex -Venom valkokankaalla..Hhh-mm..

Hulkit ovat tarinassa tärkeässä roolissa ja mahdollista toteuttaa hyvän maun rajoissa, ja T-Rexin taas voi heivata kokonaan mäkeen. Perhana, peukut pystyyn Old Man Logan -leffan puolesta!

Keskustelupaneliin osallistuivat myös ohjaaja Bryan Singer ja koko X-Men: Apocalypse -näyttelijöiden kööri James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Oscar Isaac, Evan Peters, Lucas Till, Tye Sheridan, Sophie Turner, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Ben Hardy, Lana Condor ja Olivia Munn. 

Kaikki Dome.fi:n San Diego Comic-Con 2015 -uutiset

Teksti: Aki Lehti
Lähde: YouTube