Conan O’Brienin uusi ohjelma alkaa pian – Suosikkijuontaja kertoi nyt, mitä siltä voi odottaa

25.10.2021 19:31 | Muropaketin toimitus

Conan O’Brien aloittaa uuden ohjelman HBO Maxilla.

Conan O’Brienin aika talk show -juontajana lähti katkolle viime kesäkuussa, kun juontajan omaa nimeä kantava Conan tuli matkansa päähän. Nyt hän on paljastanut tulevaisuudensuunnitelmiaan podcastissaan Inside Conan, uutisoi Deadline.

Podcastissaan O’Brien kommentoi, “ettei hänen työnsä ole vielä tehty” eikä hän enää voi lorvailla kotona. WarnerMedia julkisti jo aiemmin, että O’Brien saa oman viikottaisen “varietee-ohjelman” HBO Maxilla, mutta nyt juontaja itse kertoo tulevasta ohjelmastaan lisää.

O’Brien vitsailee sillä, että hänen ohjelmansa on sijoitettu varietee-ohjelmien kategoriaan, sillä ohjelmassa on kuulemma turha odottaa tanssia ja laulua.

“Sellaista ei ehdottomasti tapahdu. Haluaisin tehdä jotain sellaista, mikä ei mene ulos joka ilta. Meillä on nyt tämä maailma, tämä striimaus-universumi, missä voidaan tehdä harvemmin jotain ja ajattelin, että haluaisin keskittyä sellaisiin asioihin mistä todella pidän, mikä tarkoittaa poistumista studiolta ja mihin yhdistettäisiin asioita, joiden myötä minustakin tulisi vähän erilainen”, O’Brien selittää.

O’Brien kertoo myös kaipaavansa matkailuohjelmaansa Conan Without Borders ja muistelee muun muassa tapaamistaan Suomen presidentti Tarja Halosen kanssa, jota pidetään O’Brienin kaksoisolentona.

Muropaketin uusimmat