Uusimmat

Conan the Barbarian -elokuvan tähti Jason Momoa: ”Jatko-osissa päästään taikuuden äärelle”

24.05.2011 10:24 Muropaketin toimitus

Elokuussa ensi-iltansa saavan Conan the Barbarian -elokuvan nimiosaa esittävä Jason Momoa on avannut sanaisen arkkunsa Empire-lehdelle ja paljastanut mitä elokuvan potentiaalisissa jatko-osissa tapahtuu.

Jason Momoan mukaan ohjaaja Marcus Nispel ei missään vaiheessa halunnut tehdä uutta versiota 1980-luvun Conan-elokuvista. Lähdemateriaalina käytettiin Robert E. Howardin kirjoja ja niiden erilaisia sarjakuvasovituksia.

Taikuus on aina ollut oleellinen osa Conan-tarinoita, mutta Momoan ensimmäisessä Conan-elokuvassa liikutaan hieman maallisemmalla tasolla: ”Conan-tarinoissa on paljon taikuutta ja velhoja, mutta elokuvan tekijät päättivät pitää nämä elementit kohtuuden rajoissa, koska emme halunneet tehdä mitään Titaanien taistelua. Mariqueen (Rose McGowan) liittyy velhous, mutta enemmän näiden asioiden pariin päästään Conan 2:ssa ja Conan 3:ssa”.

26. elokuuta Suomessa ensi-iltansa saavan Conan the Barbarianin pääosissa nähdään Jason Momoan ohella Ron Perlman, Stephen Lang, Rose McGowan ja Rachel Nichols.

Lähde: Empire