Conan the Barbarian -tuottaja: ”Jason Momoa on parempi Conan kuin Arnold Schwarzenegger!”

08.08.2011 09:02 | Muropaketin toimitus

Conan

Monelle Arnold Schwarzenegger on ainoa oikea Conan-barbaari, mutta tuottaja Fredrik Malmberg ei lukeudu tähän joukkoon. Hän kutsuu Schwarzeneggeria ”käveleväksi erikoistehosteeksi” ja kehuu Conan the Barbarian -elokuvan nimiosaa esittävän Jason Momoan olevan paljon parempi valinta miekkasankarin rooliin.

Fangoria-lehden haastattelussa tuottaja Fredrik Malmberg valotti hiljattain 1980-luvun ja uuden Conanin eroja. Uusi Conan the Barbarian -elokuva päätettiin tehdä täysin omilla jaloillaan seisovaksi elokuvaksi. Innoittajana toimivat Robert E. Howardin tarinat aikaisemmin tehtyjen elokuvien sijaan.

”Jason [Momoa] vastaa mielestäni Arnoldia paremmin Howardin kuvausta Conanista. Kun Jasonin näkee, sitä virkkoo itsekseen, että tuossa menee Conan – ei mikään kävelevä erikoistehoste”, Malmberg totesi painottaen kuitenkin myös arvostavansa John Miliuksen vuonna 1982 ilmestynyttä elokuvaa.

3D-elokuva Conan the Barbarian saa ensi-iltansa Suomessa 26. elokuuta 25 kopiolla.

Lähde: Fangoria

Keskustelu

Tottahan se on että momoa näyttää REH:in Conanilta (Arskan Conan oli Arskan, ei Howardin…). Saa nähdä miten muu tunnelma menee… musiikit saisivat kyllä olla samaa tasoa kuin Arskan alkuperäisessä.

Kaveri on hyvä markkinoimaan elokuvaansa, ivailemalla itse alkuperäiselokuvalle ja kaikkien suosimalle tähdelle.

Kohta tää jätkä varmaan sanoo että Basil Poledouriksen musiikit ei ollu mitään tähän uuteen verrattuna.

Momoa vakuutti kyllä jo ollessaan Conan tuossa Game of Thrones -tvsarjassa.

Onhan hän ainakin visuaalisesti lähempänä alkuperäistarinoita. Mutta tuskin tätä leffaa muistellaan vuosien päästä samanlaisella lämmöllä kuin arskan versioita.

Arskan conan-leffaa ei haukuta, sehän on mestariteos.

siksipä jätän leffateatterikäynnin uuden kohdalta väliin.

Muropaketin uusimmat