Daisy Ridley kiistää haluavansa lopettaa Star Wars -elokuvien teon: ”Tämä on ollut mahtavaa”

06.12.2017 14:46 | Muropaketin toimitus

Star Wars -tähti Daisy Ridley antoi muutama päivä sitten ymmärtää, että hän haluaisi lopettaa Tähtien sotien tekemisen Episodi IX:n jälkeen. Nyt näyttelijä on kuitenkin tarkentanut kommenttejaan ja kiistää kyseiset huhut.

Star Wars -elokuvien Reynä tunnettu Daisy Ridley hämmensi elokuvien ystävien mieltä, kun muutama päivä sitten uutisoitiin hänen sanoneen haluavansa jättää franchisen vuonna 2019 julkaistavan, yhdeksännen Star Warsin jälkeen.

BBC:n haastattelussa Ridley kuitenkin tarkentaa sanomisiaan ja kertoo ajatelleensa Reyn tarinan päättyvän Episodi IX:n myötä, koska hänen allekirjoittamansa sopimus kattoi kolme elokuvaa. Ridley kuitenkin sanoo, ettei hänellä ole mitään sitä vastaan, että palaisi mukaan vielä uuden trilogian jälkeenkin:

”Kun allekirjoitin sopimuksen, se oli kolmea elokuvaa varten ja siihen ajattelin tarinan päättyvän. Luulen että kaikki ovat nyt ottaneet sen niin kuin minä ajattelisin etten enää haluaisi olla missään tekemisissä sen kanssa. Mikä on valtavan valheellista sillä tämä on aivan mahtavaa.”

Tietenkään tämä ei tarkoita sitä, että Rey välttämättä nähtäisiin mukana Star Warsissa Episodi IX:n jälkeen, mutta on rauhoittavaa tietää, että ainakin Ridley on avoin ajatukselle.

Seuraava Tähtien sota, Star Wars: The Last Jedi saa Suomen ensi-iltansa 13. joulukuuta.