UUSIMMAT

Daisy Ridley paljasti esimerkin siitä, miten Johnny Depp ei ole järin kova Star Wars -fani

10.11.2017 13:21 | Muropaketin toimitus

Kenneth Branaghin ohjaama Agatha Christie -murhamysteeri Idän pikajunan arvoitus on täynnä suuria näyttelijänimiä Michelle Pfeifferista Judi Denchiin. Aina eivät alan ammattilaisetkaan muista kollegojensa elokuvia – Star Wars -tähti Daisy Ridley ei silti ole moksiskaan vastanäyttelijänään toimivan Johnny Deppin mokasta.

Entertainment Weeklyn haastattelussa Star Wars -tähti Daisy Ridley kertoo työskentelystään Kenneth Branaghin ohjaamassa jännärissä Idän pikajunan arvoitus. Haastattelu sivuaa myös Ridleyn näyttelijäkollegaa ”kapteeni Jack Sparrowta” eli Johnny Deppiä:

”En tehnyt paljoa töitä Johnnyn kanssa, mutta silloin kun tein, se oli mahtavaa. Vaikkakin oli hupaisaa, kun hän sanoi minulle: ’Daisy, aion katsoa Star Warsin, koska kuulin että Peter Cushing on siinä’. [nauraa] Olin että okei, mutta hän ei ole minun elokuvassani.”

Ensimmäisessä Tähtien sodassa esiintynyt, vuonna 1994 menehtynyt Cushinghan ”herätettiin kuolleista” tietokonehahmona Star Wars -elokuvaan Rogue One.

Idän pikajunan arvoitus nähdään Suomen valkokankailla 24. marraskuuta. Daisy Ridleyn tähdittämä Star Wars: The Last Jedi saa ensi-iltansa puolestaan 13. joulukuuta.

Muropaketin uusimmat