Uusimmat

Dan Aykroyd haukkui uuden Ghostbuster-elokuvan ohjaajan: ”Turha odottaa töitä enää Sonylta”

05.06.2017 08:52 Muropaketin toimitus

Dan Aykroyd teki vuosia töitä saadakseen Ghostbusters 3:n toteutumaan. Työ ei koskaan kantanut hedelmää, mutta Aykroyd antoi silti täyden siunauksensa vuosi sitten ilmestyneelle ”naisten Ghostbustersille”. Tuoreessa haastattelussaan Aykroyd kehuu elokuvaa yhä, mutta antaa kylmää kyytiä sen ohjaajalle.

Sunday Brunchin haastattelussa Dan Aykroyd syytti ohjaaja Paul Feigiä uppiniskaiseksi mieheksi, joka haaskasi Sony-studion rahoja eikä kuunnellut hyviä neuvoja.

Aiheesta on uutisoinut muun muassa Screen Rant.

”Ghostbusters tuotti paljon rahaa maailmanlaajuisesti, mutta sen tekeminen maksoi niin paljon, ettei jatko-osan tekeminen ole taloudellisessa mielessä mahdollista. Se on sääli. Ohjaaja törsäsi elokuvaan liikaa. Hän ei kuvannut ehdottamiamme kohtauksia, jotka olisivat olleet tarpeen. ’Ei me niitä tarvita’, hän kuittasi. Kun sitten näytimme elokuvan koeyleisölle, kävi ilmi että juuri nuo kohtaukset olisivat olleet tarpeen”, Aykroyd summasi.

Ghostbusters-legendan mukaan Paul Feigin toiminta aiheutti uudelle kauhukomedialle 30-40 miljoonan dollarin lisäkustannukset.

”Hänen on turha odottaa saavansa töitä Sonylta ihan heti”, Aykroyd tylytti.

Tällä tietoa uusi Ghostbusters ei ole saamassa jatko-osaa, mutta Haamujengi on tekemässä paluun tiettävästi animaatioelokuvan muodossa.

Ghostbusters
Kaikki jutut aiheesta