Uusimmat

Dan Aykroyd syyttää uuden Ghostbustersin ohjaajaa siitä, että elokuvasarja ei ole saanut jatkoa

19.11.2018 17:00 Muropaketin toimitus

Ghostbusters

Alkuperäisen Haamujengin Dan Aykroyd on sitä mieltä, että Paul Feigin ohjaama, uusi Ghostbusters yksinkertaisesti maksoi liikaa.

Ghostbusters-elokuvan Dan Aykroydin uutisoitiin viime viikolla puuhaavan edelleen kolmatta elokuvaa alkuperäisen Ghostbusters-kaksikon jatkoksi. Samassa haastattelussa hän paljasti mielipiteensä siitä, miksi Paul Feigin ohjaama, uusi Ghostbusters ole saanut jatkoa.

Comicbookin mukaan Aykroyd syyttää vuoden 2016 Ghostbustersin huonosta menestyksestä pääasiassa ohjaaja Feigia: “Olin vihainen hänelle, koska elokuva maksoi liikaa.” Aykroydin mielestä asiat olisivat voineet mennä toisin, mikäli elokuvaan käytetty budjetti olisi ollut maltillisempi.

Feigin Ghostbustersin tuotantobudjetin kerrotaan olleen 144 miljoonaa dollaria. Elokuva tienasi Yhdysvaltain lippuluukuilla 128 miljoonaa ja muualla maailmassa 100 miljoonaa dollaria, mikä budjettiin verrattuna tarkoitti taloudellista floppia.

Aykroyd ei siis syytä floppaamisesta varsinaista elokuvaa tai sen näyttelijöitä, vaan hänen mielestään Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon ja Leslie Jones olivat ”mahtavia”. Hän myös olisi toivonut näiden voivan tehdä toisenkin elokuvan. Näin ei harmillisesti kuitenkaan taida käydä, vaikkakin jatko-osan idea tarinan viemisestä Yhdysvaltain ulkopuolelle ja maailman muiden aaveiden tutkiminen mielenkiintoiselta olisikin kuulostanut.