Daniel Radcliffe paljasti, miksi hän alkoi ryypätä Harry Potter -elokuvien loppuessa

17.03.2020 09:40 | Muropaketin toimitus

Harry Potter -näyttelijästä kertoo olevansa alkoholisti.

Daniel Radcliffe kertoo UK Independentin haastattelussa Harry Potter -elokuvien sekä lapsi- ja teinitähteyden mukanaan tuomista ongelmista. Nuoresta näyttelijästä tuli kuuluisuuden myötä alkoholisti.

Radcliffe oli vain 11-vuotias esittäessään ensimmäisen kerran Harry Potteria, roolia jonka parissa hän vietti seuraavan vuosikymmenen. Juniori ei enää ollut Daniel, vaan kaikki näkivät hänet vain nuorena velhona. Jos näyttelijä meni pubiin, niin ihmiset ihmettelivät ääneen kuinka Harry Potter vetää lärvit. Alkoholinkäyttö lähtikin lapasesta elokuvien loppuessa.

– Tapani käsitellä sitä oli vain juoda lisää, joten olin humalassa muutaman vuoden. Menin paniikkiin kun elokuvasarja läheni loppuaan ja sen päätyttyä. En tiennyt mitä urallani seuraavaksi tapahtuu, enkä ollut tarpeeksi itsevarma pysyäkseni selvänä, Radcliffe kertoo.

Radcliffe on ollut raitis vuodesta 2010 saakka ja kehuu perhettään ja ystäviään, jotka auttoivat hänet vaikeiden aikojen yli. Hän on aiemmin kertonut yrittäneensä lopettaa alkoholinkäytön useita kertoja onnistumatta.