Daniel Radcliffe tarttui pulloon – Harry Potter -tähti ei kestänyt elokuvien tuomaa julkisuutta selvinpäin

21.02.2019 17:02 | Muropaketin toimitus

Daniel Radcliffe esitti J.K. Rowlingin luomaa Harry Potteria kahdeksassa elokuvassa. Hän oli 12-vuotias kun ensimmäinen Potter-elokuva julkaistiin vuonna 2001.

Nuoren Daniel Radcliffen elämä muuttui radikaalisti Harry Potter -roolin myötä. Kymmenen vuoden aikana Radcliffe teki kahdeksan elokuvaa ja hänestä tuli yksi maailman tunnetuimpia näyttelijöitä. Julkisuus toi kuitenkin mukanaan myös haasteita nuorelle näyttelijälle, kertoo Cinemablend. Radcliffe on myöntänyt tarttuneensa pulloon pärjätäkseen julkisuuden kanssa.

“Taistelin erityisesti teini-iän loppuvaiheessa sen kanssa, että kun ensimmäistä kertaa pääsin ulos baareihin ja pubeihin, minusta tuntui, että kaikki katsoivat minua. Se saattoi tietysti olla suurimmaksi osaksi omaa kuvitelmaani. Mutta minun tapauksessani nopein tapa unohtaa ihmisten tuijotus oli juoda itsensä hyvin humalaan. Ja kun olet kunnon kännissä, alat ajatella, että ihmiset tuijottavat sinua sen takia, että olet humalassa, ja sitten pitää juoda vielä vähän lisää, ettei ajattelisi sitä. Se voi vaikuttaa ihmisen psyykeen”, Radcliffe kertoo.

Lopulta Radcliffe kuitenkin tajusi, että tilanteen pitää muuttua. Läheistensä avulla hän sai pidettyä homman hallinnassa. Hän kertoo, ettei juominen koskaan vaikuttanut hänen työhönsä, suurimmaksi osaksi siksi, että hän edelleen rakasti näyttelemistä eikä halunnut lopettaa. Nyt aikuisena hän on edelleen iloinen siitä, että pääsi esittämään Harry Potterin ikonista hahmoa.

Muropaketin uusimmat