Uusimmat

Daredevil-tähti mokasi Star Wars -koe-esiintymisen: ”En koskaan saanut kutsua takaisin”

20.06.2016 10:09 Tatu Junni

Netflixin mainiosta Daredevil-sarjasta tuttu Charlie Cox haki taannoin nuoren Han Solon rooliin. Koe-esiintyminen ei mennyt ihan nappiin.

The Hollywood Reporterin haastattelussa Charlie Cox selitti, miten Daredevilin esittäminen pilasi hänen mahdollisuutensa tulla uudeksi Star Wars -tähdeksi.

”Osallistuin huippusalaisiin koekuvauksiin, joista en itsekään tiennyt mitään, mutta olen aika varma että se oli Han Solon elokuvaa varten. Puolivälissä roolittaja pysäytti minut ja kysyi miksen katsonut häntä. Tajusin siinä kohtaa ottaneeni tavaksi vältellä katsekontaktia, koska olin kaksi vuotta esittänyt sokeaa”, Cox paljasti viitaten Daredevil-sarjan Matt Murdockiin.

”En koskaan saanut kutsua takaisin, varmaan koska he ihmettelivät miksi käyttäydyin kuin täysi idiootti”.

Charlie Cox esittää Daredeviliä seuraavan kerran ensi vuonna ilmestyvässä The Defenders -sarjassa.

Han Solon sooloelokuva ilmestyy vuonna 2018. Coxin havittelema rooli meni Alden Ehrenreichille.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat