Daredevil-tähti Vincent D’Onofrio kertoi, miksi Netflix-sarja loppui: “Pettymys, mutta ymmärsimme sen kyllä”

14.01.2022 14:00 | Muropaketin toimitus

Netflixin Daredevil-sarjaa tehtiin kolme tuotantokautta vuosina 2015-2018. Vincent D’Onofrio esitti siinä Kingpiniä.

Teksti sisältää spoilereita aivan lopussa!

Marvel-fanit olivat hämmentyneitä, kun Netflix aikoinaan lakkautti hittisarjansa Daredevil ja sen myötä myös kaikki muut Marvel-sarjansa. Hämmentyneitä olivat aluksi myös sarjan näyttelijät, mutta pikku hiljaa taloudellisen politiikan todellisuus lakkauttamisen takana paljastui.

Daredevilissä Kingpiniä esittänyt Vincent D’Onofrio kertoo haastattelussa näyttelijöiden tuntemuksista lakkauttamisen aikaan.

“Minusta tuntuu, että jokainen meistä oli ihan että jaahas, meillä oli tällainen hittisarja ja nyt sitä ei enää olekaan. Mutta melko pian sen jälkeen kun #SaveDaredevil-ryhmiä alkoi nousta, suurin osa meistä näyttelijöistä kuten Charlie Cox ja minä sekä Deborah Ann Woll aloimme ymmärtää mistä tässä oli kyse. Ymmärsimme, että Marvel teki näin, koska Disney+ oli tulossa. Kun on ollut tässä bisneksessä mukana näinkin kauan, tuo taloudellinen logiikka tuntuu käyvän järkeen. Mutta mitä emme ymmärtäneet oli, miksemme emme olisi voineet jatkaa sarjaa tai sen hyvin toimivaa ideaa. Olimme siis pettyneitä, mutta ymmärsimme miksi niin kävi”, D’Onofrio selittää.

Sekä D’Onofrio että Cox ovat nyt kuitenkin päässeet palaamaan esittämään tuttuja hahmojaan. D’Onofrion Kingpin nähtiin lyhyesti mukana Disney+:n Hawkeye-sarjassa ja Cox vilahti mukana Spider-Man: No Way Homessa.