Daredevilin oikeudet palautuivat Marvel Studiolle – Fanit vaativat Netflix-sarjalle jatkoa ja Charlie Coxin paluuta pääosaan

30.11.2020 07:45 | Muropaketin toimitus

Daredevil-fanit pitävät melkoista metakkaa saadakseen sarjalle jatkoa.

Viime perjantaina kerroimme Netflixin Daredevil-sarjassa Kingpiniä näytelleen Vincent D’Onofrion pyytävän Twitterissä faneilta apua, jotta sarjalle tehtäisiin vielä jatkoa. Daredevil-sarjan ja sen hahmojen oikeudet palautuivat Marvelille eilen sunnuntaina 29. marraskuuta ja sarjan fanit pitävät melkoista metakkaa somessa. Esimerkiksi Twitterin puolella #SaveDardevil on jälleen noussut trendaavien hashtagien joukkoon.

Jo yli 400 000 ihmistä on allekirjoittanut nettiadressin, jossa pyydetään Kevin Feigen ja Marvel Studiosin tekevän Daredevil-sarjalle jatkoa aiemmilta kausilta tuttujen näyttelijöiden kanssa.

Netflixissä sarja ei jatku, eivätkä fanit sitä haluakaan, vaan Daredevilin löytävän uuden kodin esimerkiksi Hulu-suoratoistopalvelusta, jossa nähdään Disneyn aikuisempaan makuun tehtyjä sarjoja. Koko perheen Disney Plus -palvelun puolella Daredeviliä ei voisi tietenkään näyttää yhtä väkivaltaisena kuin Netflixissä.

Twiiteissään sarjan paluuta ja neljättä tuotantokautta toivovat käyttävät esimerkkeinä muita ohjelmia joiden paluu vaikutti aluksi epätodennäköiseltä, mutta jotka saivat jatkoa tarpeeksi kovaääniseen ja kauan jatkuneen kampanjoinnin ansiosta.