The Dark Knight -erikoistehostegurun omasta The Beyond -scifielokuvasta julkaistiin ensimmäinen traileri

26.09.2017 11:42 | Muropaketin toimitus

Tulossa ilmeisen fiksu scifitrilleri, jonka on ohjannut Hasraf ‘HaZ’ Dullul.

Muun muassa The Dark Knightin ja Hellboy 2:n erikoistehosteista vastanneen Hasraf Dullulin ohjaama The Beyond -scifielokuva alkaa vihdoinkin olla valmis. Tehostemiehenä Dullul on konkari, mutta The Beyond on hänen ensimmäinen täyspitkä ohjaustyönsä, joka perustuu hänen vuonna 2014 tekemäänsä Project Kronos -lyhytelokuvaan.

Dullul on tuottanut, käsikirjoittanut, ohjannut, editoinut ja tehnyt itse myös suurimman osan elokuvan erikoistehosteista, joihin hän sai jonkin verran apua alan firmoilta, joiden kanssa hän oli tehnyt aiemmin töitä

Lähitulevaisuuteen sijoittuva indiescifi kertoo ensikosketuksesta maan ulkopuoliseen älylliseen elämään ja astronauteista jotka kulkevat vastalöydetyn madonreiän läpi, joka on nimetty Voidiksi, eli tyhjyydeksi.

Elokuvassa näyttelevät Nigel Barber (Mission Impossible – Rogue Nation, Spectre) ja Jane Perry (World War Z, Borg vs McEnroe).

The Beyond julkaistaan 9. tammikuuta. Se löytyy ainakin Yhdysvalloissa muun muassa Amazonista, Google Playsta, iTunesista, Vimeosta, Vudusta ja YouTubesta ja muilta alustoilta, joihin on tulossa myös elokuvan HDR-versio. Luultavasti leffan saa vuokrattua tai ostettua jotain kautta myös Euroopassakin, kuten trailerin alta löytyvän Project Kronos -lyhytelokuvan, johon todellakin suosittelemme tuhlaamaan huomat 2,52 euroa.

Muropaketin uusimmat