David Fincherin Mindhunter-sarjamurhaajasarjan odotetusta kakkoskaudesta julkaisiin kunnon kasa uusia kuvia

18.07.2019 10:29 | Muropaketin toimitus

Mindhunter-sarjan kakkoskausi tulee tarjolle Netflixiin 16. elokuuta.

Netflixin Mindhunter-sarjan luoja ja ohjaaja David Fincher paljasti muutama päivä sitten hänen kehutun Mindhunter-sarjamurhaajasarjansa odotetun kakkoskauden tulevan tarjolle suoratoistopalveluun 16. elokuuta.

Nyt Netflix on julkaissut Atlantan lapsimurhiin keskittyvästä kaudesta melkoisen määrän promokuvia, jotka löytyvät alempana olevasta galleriasta.

Mark Olshakerin ja John E. Douglasin kirjaan Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit perustuva sarja kertoo FBI:n sarjamurhaajien profiloijista. Kakkoskaudella rooleihinsa palaavat muun muassa Jonathan Groff (Looking), Holt McCallanay (Sully) ja Anna Torv (Fringe).

Fincher toimii Mindhunterin kakkoskauden showrunnerina ja ohjaa sekä ensimmäisen että viimeisen jakson. Muiden jaksojen ohjaajina toimivat Andrew Dominik ja Carl Franklin. Uusia jaksoja on luvassa yhteensä kahdeksan.

Muropaketin arviossa Mindhunterin ensimmäinen kausi todettiin oikein hyväksi. Kriitikkomme totesi siitä muun muassa seuraavaa:

”Mindhunter on hieman kuin Mad Men -sarja, jos sen keskiössä olisivat murhaajat. Periodidraamassa on myös ripaus True Detectiveä, mutta eniten se muistuttaa Fincherin omia sairaista ihmisistä kertovia elokuvia.”

Muropaketin uusimmat