David Hasselhoff on katkera menetettyään The Avengers -roolinsa Samuel L. Jacksonille

28.05.2012 09:37 | Muropaketin toimitus

The Avengers -elokuvassa Nick Furya esittää Samuel L. Jackson, mutta hän ei suinkaan ole ensimmäinen S.H.I.E.L.D.-päällikköä tulkinnut näyttelijä. David Hasselhoff ehti ensin, jo 14 vuotta sitten.

Movieline-sivuston tuoreessa haastattelussa David Hasselhoff kertoo, ettei hän ole vielä nähnyt The Avengersia. Samassa yhteydessä mies ilmaisee selvän tyytymättömyytensä sen suhteen, ettei saanut jatkaa Nick Furyn roolissa vuonna 1998 ilmestyneen ”Nick Fury: Agent of S.H.I.E.L.D.” -tv-elokuvan jälkeen.

”Rakastan Samuel L. Jacksonia, mutta tiedäthän… minun Nick Furyni oli alkuperäinen Nick Fury, jonka Stan Lee loi ja jota ei ollut muutettu”, Hasselhoff totesi viitaten samalla ”uuteen” Ultimate-versioon Nick Furysta, jota Jackson esittää The Avengersissa.

”Älä huoli, olet Nick Fury nyt ja jatkossa”, lupasi Marvel-tuottaja Avi Arad Hasselhoffille aikoinaan, mutta lupaus ei tietenkään pitänyt siinä vaiheessa, kun supersankarielokuvien suosio räjähti käsiin muutamaa vuotta myöhemmin. ”He valehtelivat. Mutta sitä tapahtuu minulle koko ajan. Niin sitä oppii, ettei elämä ole reilua”, The Hoff kuittaa tapahtuneen.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Movieline