David Letterman paljasti: “Quentin Tarantino uhkasi tappaa minut yhden vitsini takia”

11.02.2020 21:00 | Muropaketin toimitus

Eläkkeelle jo jääneellä Late Show with David Lettermanin juontajalla on hillittömiä muistoja menneistä vieraistaan.

David Letterman juonsi tv:n keskusteluohjelmia uransa aikana 33 vuoden ajan. Hänen oma Late Show’nsa päättyi vuonna 2015 juontajan jäädessä eläkkeelle kaikkien aikojen pitkäaikaisimpana keskusteluohjelman juontajana.

Lettermanille on kertynyt runsaasti muistoja vuosien varrella ja hän yksi niistä liittyy Quentin Tarantinoon. Desus & Mero -show’ssa vieraillut Letterman kertoo yli 10 vuoden takaisesta tapahtumasta, minkä vuoksi Tarantino uhkasi tappaa hänet.

Tapaukseen liittyy nainen, jonka kanssa Tarantino seurusteli tuohon aikaan, mutta jonka nimeä Letterman ei enää “muista”. Juontaja kertoo naisen olleen upea, minkä vuoksi hän oli vitsaillut naiselle, ettei tämä nyt voisi seurustella Tarantinon kaltaisen elokuvanörtin kanssa.

“Kaksi päivää myöhemmin puhelimeni soi ja Tarantino alkoi huutaa puhelimessa minulle täyttä kurkkua, että hän tappaa minut siitä hyvästä. Hän aikoi tulla New Yorkiin ja piestä minut kunnolla. Kysyin, että miten hän haluaa tehdä sen, nyrkeillä vai pesäpallomailalla. Hän käski minua hankkimaan pesäpallomailan, jotta saisi hakata minusta sillä ilmat pihalle. Hän ei kuitenkaan koskaan tullut paikalle”, Letterman naurahtaa.

Tilanne raukesi kuitenkin myöhemmin ja Tarantino nähtiin vierailemassa Lettermanin ohjelmassa vuonna 2009, kun hänen ohjaamansa elokuva Kunniattomat paskiaiset julkaistiin.

Katso Lettermanin koko puolituntinen haastattelu oheisesta videosta. Tarantinosta aletaan puhua noin kohdassa 6:20.