Deadpool 2 etenee ja käsikirjoittajia jännittää: ”Tänä vuonna se pitäisi kuvata”

12.01.2017 09:44 | Muropaketin toimitus | 852

Ryan Reynoldsin suupaltti supersankari on palaamassa valkokankaalle.

Deadpool 2 koki valitettavan takaiskun, kun ohjaaja Tim Miller jätti elokuvan viime vuoden loppupuolella. Tilalle palkattiin kuitenkin nopeasti John Wickista tuttu David Leitch, joka on työstänyt Deadpool 2:a Ryan Reynoldsin kanssa jo useamman viikon.

Käsikirjoittajat Rhett Reese ja Paul Wernick uskovat, että elokuva päästään kuvaamaan vielä tänä vuonna. Käytännössä tämä tarkoittaisi sitä, että Deadpool 2 saisi ensi-iltansa vuonna 2018, kuten ounasteltu on.

Deadline-sivuston tuoreessa haastattelussa Rhett Reese ja Paul Wernick kertovat, miten erilaista jatko-osan tekeminen on ensimmäiseen Deadpooliin verrattuna. Miehillä on nyt melkoiset paineet pistää paremmaksi tai yltää edes samalle tasolle kuin viime vuoden yllätyshitti. Samassa yhteydessä Reese ja Wernick vihjailevat siitä, kuka oli vastuussa kesällä 2014 vuotaneesta Deadpool-näytteestä.

Deadpool Test Footage from Daniel Koifman on Vimeo.

”Ihmettelimme aina kuka sen materiaalin oikein vuosi”, Wernick myhäili. ”On vain neljä epäiltyä. Joko se olin minä, Rhett, Ryan Reynolds tai ohjaaja Tim Miller. Nyt pinnalle on noussut kuitenkin uusi epäilty. Se on Putin, oikeasti. Vladimir Putin vuosi Deadpoolin testimateriaalin”.

Muropaketin uusimmat