Uusimmat

Deadpool 2 menetti ohjaajansa – nyt Quentin Tarantino halutaan tilalle

25.10.2016 08:44 Tatu Junni

Deadpool

Ensimmäisen Deadpoolin ohjannut Tim Miller on jättänyt jatko-osan jouduttuaan erimielisyyksiin itse Deadpoolin eli Ryan Reynoldsin kanssa. Nyt 20th Century Fox etsii Millerin tilalle uutta ohjaajaa.

Miten olisi veristä väkivaltaa ja vankkaa sanailua elokuvissaan viljelevä Quentin Tarantino?

Deadpool-fani Carl Champion Jr. on perustanut nettiaddressin, jolla hän pyrkii saamaan Tarantinon Deadpool 2:n ohjaajaksi. Homma on saanut sen verran medianäkyvyyttä, että kannatuksensa Championin idealle on antanut Change.org-sivustolla jo melkein 4000 ihmistä.

”Quentin Tarantin on dialogien kirjoittamisen mestari ja Ryan Reynolds taas mestari dialogien lausumisessa. Tarantino tekee ultraväkivaltaisia elokuvia, joissa on rakastettavia hahmoja, hirveää kielenkäyttöä, seksikkäitä naisia ja pahiksia, joita ei KOSKAAN unohda. Marvel tosiaankin tarvitsisi näitä kaikkia”, lukee kampanjan saatteessa.

Oman äänensä voi halutessaan käydä antamassa täällä:

TARANTINO FOR DEADPOOL 2

Tietenkin addressin kerääminen on ihan turhaa; Tarantino on jo todennut, ettei häntä kiinnosta tehdä elokuvia muiden luomista supersankareista. Lisäksi tuotantoaikataulu on todella tiukka, sillä Deadpool 2 ilmestyy tällä tietoa jo vuonna 2018. Fox tarvitsee Ryan Reynoldsille rengin, ei Tarantinon kaltaista omaehtoista isäntää.

Vaan ainahan sitä haaveilla saa.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat