Uusimmat

Deadpool 2:n ohjaaja on saattanut löytyä – tuttu Keanu Reevesin toimintahitistä

31.10.2016 08:41 Tatu Junni

Deadpool

Deadpool 2 menetti reilu viikko sitten ohjaajansa, kun Tim Miller pakkasi laukkunsa. Tuoreiden huhujen mukaan 20th Century Fox on saattanut löytää miehelle korvaajan jo nyt.

Mashable-sivuston mukaan John Wickin (2014) yhdessä Chad Stahelskin kanssa ohjannut David Leitch on ”ensisijainen ohjaajaehdokas” Deadpool 2:lle.

John Wick on yksi Keanu Reevesin uran parhaista toimintaelokuvista, joten Leitch vaikuttaa juuri sopivalta valinnalta Deadpoolin kelkkaan. Miehellä on kaiken muun lisäksi vankka kokemus Hollywoodin stunt-hommista, mikä on varmasti hyödyksi supersankarikomediaa tehdessä.

Ryan Reynoldsin tähdittämän Deadpool 2:n ensi-illan ajankohdasta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Elokuvan otaksutaan kuitenkin saapuvan teattereihin vuoden 2018 aikana.

Chad Stahelskin ohjaama John Wick: Chapter 2 ilmestyy puolestaan helmikuussa 2017.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat