Deadpool-ohjaajan Terminator 6:een kiinnitettiin uusi näyttelijä – esittää nuorta versiota Arnold Schwarzeneggerin hahmosta?

05.05.2018 09:03 | Muropaketin toimitus

Nuoren Arnold Schwarzeneggerin kaksoisolennolta näyttävä Brett Azar on kiinnitetty Tim Millerin tulevaan Terminator-elokuvaan.

Deadpool-ohjaaja Tim Millerin uusi Terminator-elokuva sijoittuu tapahtumaketjussa James Cameronin vuonna 1991 ohjaaman Terminator 2: Judgment Dayn jälkeen. Cameronin tuottaman elokuvan on myös kerrottu jättävän huomiotta Terminator 2:n jälkeen ilmestyneissä elokuvissa kerrotut tapahtumat.

Bloody Disgusting on nyt uutisoinut Tim Millerin kiinnittäneen näyttelijäkaartiin näyttelijän nimeltä Brett Azar. Azar näyttää epäilyttävän paljon nuorelta Arnold Schwarzeneggeriltä ja hän esitti Terminator T-800:aa jo elokuvassa Terminator Genisys. Oletettavasti hänet nähdään samassa roolissa myös tulevassa elokuvassa.

Elokuvassa nähdään alkuperäiset Terminator-näyttelijät Arnold Schwarzenegger ja Linda Hamilton. Muissa rooleissa esiintyvät mm. Mackenzie Davis ja Diego Boneta. Uutta Terminatoria elokuvassa esittää puolestaan Gabriel Luna.

Kuudes Terminator-elokuva julkaistaan 22. marraskuuta 2019.

Muropaketin uusimmat