Uusimmat

Deadpoolin stripparit saivat Stan Leen suuttumaan

03.06.2016 08:03 Tatu Junni

Vaikka ei hahmoa olekaan luonut, Stan Lee nähtiin cameo-roolissa Deadpoolin sooloelokuvassa. Tällä kertaa Marvel-leffojen vakiokasvo esitti strippiklubin tiskijukkaa.

Tuoreessa haastattelussaan ”Stan The Man” on tosin paljastanut, ettei hän osallistunut kuvauksiin varsinaisella klubilla, vaan hänet yksinkertaisesti lisättiin kohtaukseen editointivaiheessa.

Ja tästäkös Lee on kiukkuinen.

”Tämä voi pilata koko kohtauksen hauskuuden, mutta en ollut oikeasti samassa tilassa yläosattomien tanssijoiden kanssa. Tein kohtaukseni studiossa ja minut lisättiin elokuvaan, ja olen hemmetin vihainen siitä!”, Lee paljasti pilke silmäkulmassa toimittajille viime viikonloppuna järjestetyssä MegaCon-tapahtumassa.

Seuraavalla kerralla Stan Lee ei aio jättää tilaisuutta hengailla vähäpukeisten neitojen parissa väliin.

”Pakotin heidät lupaamaan että olen mukana myös jatko-osassa”, sarjakuvalegenda lisäsi.

Deadpoolin dvd ja blu-ray julkaistaan Suomessa 27. kesäkuuta.

Deadpool
Kaikki jutut aiheesta

 

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat